woensdag 17 juli 2013

Zondag Rustdag Kerteminde

Teveel wind vandaag, zwaar bewolkt en even geen behoefte aan op pad gaan. We hebben een gat in de dag geslapen en rustig aan gedaan. Koffie drinken, kletsen, lat nog even de fjord langs gelopen, boodschapje gedaan, wasje gedaan, klusje gedaan... Even met de buurman gekletst die er net 6 weken Zweden en een midzomernachtfeest er op had zitten. ( met bloemenmeisjes en whisky)

Vanavond kwamen J en M even borrelen en de plannen voor morgen doorgenomen. We kunnen niet door het Westelijk gedeelte van de brug over de grote Belt dus nemen we het Oostelijk gedeelte, 68 meter hoogte tot het wegdek. Dat moet lukken! Daarna naar het jachthaventje van Skælskør. We hebben  de havenmeester al gebeld. Schepen boven de 11 meter lengte werd geadviseerd dat de doen in de Sejlerens, onze jachthavengids. De havenmeester is blij dat we komen. We moeten eerst de fjord op en hopen dat we genoeg diepgang hebben.
Nu eerst even koffie en dan lekker te kooi. Vakantie is ook gewoon uitrusten en dat lukt aardig. Het is nog steeds zwaar bewolkt, dus geen enkele belemmering om er vroeg in te gaan.





Geen opmerkingen: