dinsdag 24 augustus 2010

Verwaaid in Nieuwpoort

24 augustus. De paardjes ruiken de stal. Ixia, Mystell en Orisande willen weer naar huis, maar kunnen niet!  Er is teveel wind en er wordt nog meer voorspeld. 


We liggen nu in het Belgische Nieuwpoort. Eergisteren zijn we vanaf Boulogne hier naar toe gekomen. De ronding van Cap Griz Nez en Cap Blanc Nez was een makkie. Jammer dat de zon niet scheen, maar door de zware bewolking was het wel weer helemaal anders dan de andere keren dat we hier kwamen. Zie foto van Ixia.


Gisteren woei het hier over de 30 knopen. Stormachtig dus. Met de Kusttram reden we met zijn allen naar het strand en daar genoten we van het geweld van wind en golven. Na een scrubbeurtje van zand hebben we daarna twee flessen prima cava leeg gedronken op de Mystell die we gratis mochten ontvangen via een bon in het blaadje van de Koninklijke Yachtclub van Nieuwpoort.


En nu wachten we op beter weer en maken plannen voor de laatste dagen van onze vakantie.


Francisca 

1 opmerking:

Sjaak zei

Geniet nog even van de laatste vakantiedagen. Zelfs hier in Culemborg waai je bijna uit je schoenen dus blijf nog maar even in de haven :). Goede reis nog en tot snel.